Емі Адамс чаклує у першому трейлері фентезі «Зачарована 2» від Disney

11 вересня 2022,  19:55 | Новини фільмів

В рамках конвенції D23 Expo також був представлений офіційний трейлер очікуваного сиквела хітового сімейного фентезі «Зачарована», де в ролі принцеси Жизель повертається незрівнянна номінантка на премію «Оскар» Емі Адамс.

Події стрічки «Зачарована 2» будуть розвиватися через десять років після подій першого фільму, що закінчився для принцеси Жизель її казковим хепі-ендом. Тепер вона ставить під сумнів своє щастя, ненароком при цьому перевертаючи життя жителів реального світу та казкової країни Андалазіі з ніг на голову.

Разом з Адамс у продовженні пригод Жизель повернуться відомі актори Патрік Демпсі та Джеймс Марсден. Демпсі зіграє чоловіка Жизель Роберта, з яким вони разом переїжджають у новий заміський будинок, де починають відбуватися живні речі. А Марсден знову втілить принца Едварда.

Компанію їм складуть Майя Рудольф, яка на головному постері нагадує злу королеву, та зірка Бродвею і хітової діснеївської франшизи «Крижане серце» Ідіна Мензел.

Режисером фентезі «Зачарована 2» виступає Адам Шенкман, який зняв мюзикл «Лак для волосся» та працював над популярним серіалом «Лузери».

Онлайн-прем'єра сиквела відбудеться 24 листопада на платформі Disney Plus.

Дивіться більше нових трейлерів очікуваних фільмів та серіалів.

1051 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: