Нова дівчина? Леонардо ДіКапріо відпочивав на яхті з українською моделлю

1 вересня 2022,  19:40 | Новини зірок

Інтернет не встиг оговтатися від новини про те, що відомий голлівудський холостяк Леонардо ДіКапріо знову вільний, як з'явилася інформація про те, що він ходить на побачення з українською моделлю Марією Береговою.

Папараці "впіймали" ДіКапріо та Берегову на романтичному побаченні на відомому курорті Сен-Тропе у Франції, як розповідає відомий британський таблоїд Daily Mail.

22-річна Берегова була помічена в компанії 47-річного ДіКапріо на вечірці, що відбувалася на його шикарній яхті, ще у липні, пише таблоїд.

У той самий час модель знову почала використовувати у соцмережах своє дівоче прізвище, оскільки розлучилася зі своїм чоловіком, який керує імперією нерухомості та моди в Монако.

Лише за кілька днів до цієї новини стало відомо, що ДіКапріо раніше цього літа розійшовся зі своєю дівчиною, американською моделлю Камілою Морроне, з якою актор зустрічався чотири роки, і всі очікували, що вони одружаться, адже Лео давно познайомив її зі своїми батьками.

Повідомляється, що Берегова народилася в Києві, виросла у Швейцарії, а зараз її постійним місцем проживання після розлучення став Лондон.

Наприкінці минулого року ДіКапріо зіграв головну чоловічу роль у науково-фантастичній сатирі «Не дивіться вгору», що отримала 4 номінації на «Оскар».

1502 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: