«Білий шум»: вийшов перший трейлер нової стрічки Ноа Баумбаха з Адамом Драйвером і Ґретою Ґервіґ у головних ролях

27 серпня 2022,  16:45 | Новини фільмів

У мережі з'явився перший тизер-трейлер фільму «Білий шум», нової кінороботи відомого американського режисера Ноа Баумбаха, на рахунку якого є 3 номінації на «Оскар». Пізніше цього року його можна буде подивитися на Netflix.

Стрічка «Білий шум» («White Noise») буде екранізацією бестселера письменника Дона Делілло, що поєднає «сміх та жах, лірику та абсурд, буденність та... апокаліпсис».

Головні ролі в ній виконають актори Адам Драйвер та Ґрета Ґервіґ

Синопсис повідомляє, що чорна комедія з присмаком апокаліпсису «Білий шум» — це драматизація намагань сучасної американської родини впоратися з повсякденними конфліктами й водночас універсальними таємницями любові, смерті й можливості здобути щастя в мінливому світі.

Раніше Драйвер виконав головну чоловічу роль у драмі Баумбаха «Шлюбна історія», яка отримала 6 номінацій на премію «Оскар» (і перемогла в одній з них).

Тим часом акторка і режисерка Ґрета Ґервіґ, відома за нещодавньою екранізацією легендарного роману «Маленькі жінки» та майбутнім фільмом «Барбі» (що вже встиг підкорити інтернет), перебуває в цивільному шлюбі з Баумбахом з 2011 року і неодноразово грала у його кінороботах.

Компанію їм складе зірка блокбастерів Marvel Дон Чідл. Продюсерами стрічки «Білий шум» разом з Баумбахом виступають Девід Гейман та Урі Сінґер.

824 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: