Головні серіали серпня: «Жінка-Халк», «Дім дракона», «Пісочний чоловік» і не тільки

21 серпня 2022,  15:15 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Серпень вирішив порадувати нас прем'єрами багатьох цікавих серіалів на будь-який смак, включаючи супергеройский серіал «Жінка-Халк» та нове епічне фентезі «Дім дракона», яке знову відправить глядачів у Вестерос. Приємного перегляду! Надихайтеся крутими персонажами та заряджайтеся позитивними емоціями, адже нам усім це зараз дуже потрібно.

Дата прем'єри: 5 серпня (Netflix)

Нове фентезі від Netflix є екранізацією культових коміксів Ніла Геймана. Провівши багато років у неволі, Король снів Морфей (Том Стеррідж) вирушає в подорож світами, щоб віднайти те, що в нього вкрали, та повернути свою силу.

Дата прем'єри: 10 серпня (Disney+)

Чарівний мультсеріал про сольні пригоди найчарівнішого та найбільш мімімішного члена Вартових Галактики малюка Ґрута (Він Дизель), який відмінно підіймає настрій.

Дата прем'єри: 12 серпня (Netflix)

Продовження пригод старшокласниці Деві (Майтреї Рамакрішнан) від Мінді Кейлінг! У третьому сезоні Деві нарешті зустрічається з хлопцем своєї мрії Пакстоном (Даррен Барнет), проте злі язики тих, хто їй через це заздрить, змушують Деві сумніватися у їхніх відносинах.

Дата прем'єри: 18 серпня (Disney+)

Супергеройський серіал від Marvel та Disney, який розповідає про пригоди адвокатки Дженніфер Волтерс (Татьяна Маслані), кузини Брюса Беннера (Марк Руффало), яка отримує суперздібності й стає Жінкою-Халк.

Дата прем'єри: 21 серпня (HBO Max)

Приквел «Гри престолів» про предків Дейнеріс Таргарієн є одним з найбільш очікуваних серіалів цього року. Він розповість про громадянську війну Таргарієнів за Залізний трон, яка отримала назву Танок драконів.

Дата прем'єри: 26 серпня (Apple TV+)

Третій сезон серіалу «Бачити», події якого розгортаються в постапокаліптичному світі, де люди втратили зір, стане для нього фінальним. У фіналі попереднього сезону герой Джейсона Момоа Баба переміг свого ворожого брата Ідо (Дейв Батіста) і відправився жити на самоті. Проте коли трівантійський вчений створює нову небезпечну зброю, яка загрожує майбутньому людства, Баба повертається до Пайї, щоб знову захистити своє плем’я.

Дата прем'єри: 26 серпня (Netflix)

Ще один серіал серпня про світ юристів, проте без супергероїв. Він розповідає про ідеалістку Інґрід Ян (Арден Чо), яка прагне стати партнером в елітній юридичній фірмі Нью-Йорка, не відступаючи від своїх цінностей і намагаючись розібратися з коханням, друзями й сімейними очікуваннями.

Який з цих серіалів ви чекаєте найбільше? А які вже встигли подивитися? Діліться своїми враженнями від головних серіалів серпня у коментарях.

1355 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: