Тизер четвертого сезону «Сексуальної освіти» представляє нового героя Дена Леві

20 серпня 2022,  11:50 | Новини серіалів

На честь старту зйомок наступного сезону хітового серіалу «Сексуальна освіта» стримінгова платформа Netflix поділилася невеликим тизером та першими фотографіями, які розкривають, що до акторського складу серіалу приєднався зірка ситкому «Шіттс Крік» Ден Леві.

Навчання героїв «Сексуальної освіти» стане ще цікавішим у четвертому сезоні, адже там з'явиться новий герой у втіленні Дена Леві, для якого це буде перша серіальна роль після закінчення хітової комедії «Шіттс Крік», за яку він отримав 4 премії «Еммі».

Героя Леві будуть звати Томас Моллой. Томас є відомим письменником та ментором курсу Мейв у США в її коледжі «Ліги плюща», повідомляє TVLine.

Тож перші кадри зі зйомок нового сезону «Сексуальної освіти» показують Отіса (Ейса Баттерфілд) й Рубі (Мімі Кін), які позують на дивані в Отіса вдома, та Мейв (Емма Маккей) і Томаса (Ден Леві) у його кабінеті.

А ось красень Леві позує вже в іншому одязі (очевидно, його герой просто обожнює кардигани) перед полицею з книжками та з хлопавкою у руках.

Також у нових серіях повернеться Ерік Ефіонг (Шуті Гатва).

Прем'єра четвертого сезону «Сексуальної освіти» очікується у 2023 році.

873 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: