«Венздей»: дивіться перший трейлер серіалу про сімейку Аддамсів від Тіма Бертона

17 серпня 2022,  20:33 | Новини серіалів

На честь середи платформа Netflix поділилася офіційним трейлером свого очікуваного серіалу «Венздей», який розповість про містичні пригоди юної героїні з сімейки Аддамсів. Режисером серіалу виступає Тім Бертон, творець культових стрічок «Едвард Руки-ножиці», «Бітлджус» та «Свіні Тодд».

У серіалі Венздей Аддамс стає студенткою академії «Nevermore», де вона спробує опанувати свої екстрасенсорні здібності, перешкодити жахливій ​​серії вбивств, що тероризує місто, та розгадати надприродну таємницю, що обплутала її батьків 25 років тому, — і все це в той же час, поки вона буде розбиратися зі своїми новими та дуже заплутаними відносинами.

Роль Венздей грає зірка цьогорічного слешера «Крик» Дженна Ортега.

Її батьків Мортицію та Гомеса Аддамсів втілять Кетрін Зета-Джонс та Луїс Гусман, а її молодшого братика Пагслі зіграє Айзек Ордонез. Перший погляд на усю родину представляє чорно-біла промо-фотографія, якою Netflix поділилися учора, напередодні релізу трейлера.

Прем'єра серіалу «Венздей» очікується восени. Можливо, на Гелловін, адже це свято ідеально підходить для Венздей та її сімейки Аддамсів.

2182 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: