Новий кадр фільму «Чорний Адам» розкриває костюм супергероя Руйнівника Атомів

16 серпня 2022,  23:18 | Новини фільмів

Актор Ной Сентінео предстає в образі супергероя Руйнівника Атомів, члена Товариства Справедливості Америки, на новому ексклюзивному кадрі кінокоміксу «Чорний Адам», що буде наступним розділом кіновсесвіту DCEU.

Супергеройський екшен «Чорний Адам» розповість історію Тета Адама, відомого як Чорний Адам, який майже 5000 років тому був наділений всемогутньою силою єгипетських богів — і так само швидко був ув'язнений. Звільнившись від своєї земної гробниці, Чорний Адам готовий познайомити сучасний світ зі своєю унікальною формою справедливості.

У наш час Чорний Адам зустрічає відому команду супергероїв з коміксів DC, що називається Товариство Справедливості Америки, і одним з його членів буде Альберт «Ал» Ротштейн, він же Руйнівник Атомів або Атомний руйнівник.

Ал володіє здатністю контролювати молекулярну структуру свого тіла та маніпулювати своїми розмірами і силою. Тобто він, як і Людина-мураха, може зменшуватися або збільшуватися в залежності від ситуації.

Ексклюзивний кадр від журналу Total Film дозволяє в деталях роздивитися його червоно-синій супергеройський костюм, на додаток до якого йде маска, як у Дедпула.

Ви можете знати Сентінео за хітовою молодіжною трилогією «Усім хлопцям, яких я кохала раніше» та фільмами «Ангели Чарлі» й «Ідеальне побачення».

Українська прем'єра супергеройського екшену «Чорний Адам», головну роль в якому грає Двейн Джонсон, очікується 20 жовтня.

963 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: