Флоренс П'ю, Гаррі Стайлс та Кріс Пайн в новому трейлері трилера режисерки Олівії Вайлд «Не хвилюйся, серденько»

21 липня 2022,  20:30 | Новини фільмів

Зірка культового горору «Сонцестояння» Флоренс П'ю знову опиняється у заручниках у дивного культу у другому трейлері драматичного трилера «Не хвилюйся, серденько», де її чоловіка зіграє відомий співак Гаррі Стайлс.

Нова режисерська робота актриси Олівії Вайлд перенесе глядачів у 1950-і роки та познайомить з молодятами Еліс та Джеком (Флоренс П'ю та Гаррі Стайлс), які переїжджають до експериментальної комуни під назвою Вікторія, що побудована на принципах утопії. Але поступово домогосподарка Еліс починає підозрювати, що гламурна компанія її чоловіка може приховувати тривожні секрети.

Моторошного керівника комуни втілює зірка «Стартрека» та «Диво-жінки» Кріс Пайн, а також разом з ним, П'ю, Стайлсом та Вайлд у цьому загадковому трилері зіграє зірка супергеройського екшену «Вічні» Джемма Чан.

Зараз П'ю зайнята зйомками очікуваної фантастики Дені Вільньова «Дюна 2», де вона зіграє роль принцеси Ірулан Корріно. Минулого року її можна було побачити у супергеройському фільмі «Чорна вдова» та серіалі «Соколине око», де вона втілила Єлену Бєлову, сестру Наташі Романової.

Українська прем'єра фільму «Не хвилюйся, серденько» очікується 22 вересня.

1494 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: