«Дім дракона»: перший погляд на зірку «Хоббіта» у спін-оффі «Гри престолів»

16 липня 2022,  16:20 | Новини серіалів

У Ветерос мчить герой Середзем'я! Одного з ключових персонажів у майбутньому багатосерійному фентезі «Дім дракона» зіграє знаменитий шотландський актор Грем МакТавіш, відомий за роль гнома Баліна у трилогії Пітера Джексона «Хоббіт», і ми вже маємо перший погляд на його героя.

Ексклюзивний кадр спін-офу «Гри престолів», який розповість про Громадянську війну Таргарієнов, від журналу EW представляє МакТавіша в образі лицаря сіра Гаррольда Вестерлінга, який був лордом-командувачем Королівської гвардії при королі Візерисі I Таргарієні (Педді Консідайн) і захисником його старшої дочки та спадкоємиці Рейніри (Міллі Олкок/Емма Д'Арсі).

У серіалі «Дім дракона» ми побачимо, як Візерис I став королем Семи королівств, і хоча його правління було відносно спокійним періодом у Вестеросі, його смерть призвела до жахливої війни за престол між його дочкою та спадкоємицею та його другою дружиною, яка хотіла посадити на Залізний трон свого старшого сина.

Повідомляється, що сір Гаррольд служив у Королівській гвардії ще за короля Джейхейріса I, який був дідом та попередником Візериса I, після чого продовжив відважно захищати нового короля. Його описують як «зразок лицарства і честі», що, як відомо, є рідкісними якостями для лицарів Семи королівств.

Ви також можете знати МакТавіша завдяки популярним фентезі-серіалам «Відьмак», «Чужинка», «Люцифер» та «Проповідник» та за роллю підводного короля Атлана в супергеройському екшені від DC «Аквамен».

Прем'єра «Дома дракона» відбудеться 21 серпня, а поки в сотий раз переглядаємо його тизер-трейлер і сподіваємося, що вже скоро канал HBO представить його повноцінний трейлер.

Тим часом офіційний постер серіалу показує юну Рейніру Таргарієн (Міллі Олкок) у компанії її вірної захисниці, драконихи Сіракс.

1457 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: