Елізабет Мосс проти Івонн Страховські в трейлері 5 сезону «Оповiді служницi»

16 липня 2022,  13:00 | Новини серіалів

Інтригуючий тизер-трейлер п'ятого сезону хітового серіалу-антіутопії «Оповідь служниці», головну роль у якому виконує лауреатка премій «Золотий глобус» та «Еммі» Елізабет Мосс, розкриває, що його прем'єра відбудеться 14 вересня.

У фіналі четвертого сезону Джун (Елізабет Мосс) заманила командора Вотерфорда (Джозеф Файнс), який роками ритуально ґвалтував її, у демілітаризовану зону між Гілеадом та Канадою. А потім вона та група колишніх служниць переслідували його в лісі та вбили. Після Джун повернулася додому, щоб попрощатися з чоловіком і маленькою дочкою, а Серена (Івонн Страховські) отримала таємничий пакет і виявила всередині палець Фреда та обручку. І, як показує трейлер, Серена вже готує свою помсту. Чи Джун дістанеться до неї першою?

Разом із тизер-трейлером платформа Hulu поділилася синопсисом майбутніх серій:

Джун стикається з наслідками вбивства командора Вотерфорда, намагаючись перевизначити свою особистість та мету. Серена, яка овдовіла, бажає підняти свій авторитет у Торонто, оскільки вплив Галаада проникає в Канаду. Командор Лоуренс (Бредлі Вітфорд) працює з тіткою Лідією (Енн Дауд), прагнучи реформувати Галаад і прийти до влади. Джун, Люк (О. Т. Фагбенлі) та Мойра (Саміра Вайлі) борються з Галаадом на відстані, продовжуючи свою місію з порятунку та возз'єднання з Ханною (Джордана Блейк).

Прем'єра, що запланована на 14 вересня, складатиметься із двох серій, після цього нова серія «Оповiді служницi» виходитиме раз на тиждень.

1056 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: