Фанат «Зоряних війн» перетворив серіал «Обі-Ван Кенобі» на повнометражний фільм

11 липня 2022,  21:29 | Новини серіалів

Міні-серіал «Обі-Ван Кенобі» деякі глядачі часто критикували за його повільний і затягнутий темп, і один шанувальник франшизи «Зоряні війни» вирішив це виправити. Так у нього вийшов повнометражний фільм, що триває 2,5 години.

Спочатку Обі-Ван у втіленні Юена МакГрегора мав повернутися на великі екрани у повнометражній пригоді, але після фінансового провалу кіно «Соло. Зоряні війни: Історія» студія Lucasfilm вирішила не ризикувати і перетворила його історію на 6-серійний міні-серіал для платформи Disney Plus.

Дізнавшись про це, кінематографіст Кай Паттерсон, який працює над спецефектами у невеликій кінокомпанії, вирішив змонтувати із серіалу повнометражний фільм, щоб подивитися, яким би він міг бути. Після чого він поділився результатом своєї роботи на своєму сайті (https://www.kaipattersonfilms.com/kenobi) зі словами:

Серіал «Обі-Ван Кенобі», на мій погляд, постраждав від речей, які легко можна було виправити у сценарії та під час монтажу… незграбний темп, цілі сцени, які, зрештою, ні до чого не привели, дурні діалоги та рішення режисера, тому я вирішив взяти ситуацію у свої руки та змінити те, що я міг.

Кіноверсія Паттерсона зараз доступна фанатам «Зоряних війн» для безкоштовного перегляду на його веб-сайті, хоча її вже видалили з платформ Google через порушення авторських прав. При цьому він закликає дивитися її тільки тим людям, які мають підписку на сервіс Disney Plus:

Давайте переконаємося, що ми підтримуємо всіх оригінальних творців цього серіалу і не дозволимо цьому стати частиною піратства.

Сюжет серіалу слідує за пригодами Обі-Вана та маленької принцеси Леї, яку викрадають бандити, щоб вийти на його слід та віддати його до рук Вейдера.

Також у серіалі «Обі-Ван Кенобі» разом із МакГрегором повернувся актор Гейден Крістенсен, який знову зіграв Енакіна Скайвокера/Дарта Вейдера.

1193 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: