Прем'єри тижня: «Посіпаки 2», «Скажені сусіди» та новий екшен з Антоніо Бандерасом

9 липня 2022,  21:51 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня у широкий український прокат вийшли очікуваний мультфільм «Посіпаки: Становлення лиходія», українська комедія «Скажені сусіди. Нові історії» та новий гостросюжетний бойовик «Банші» з Антоніо Бандерасом у головній ролі. Плюс розповідаємо про дві цікаві прем'єри від стримінгових платформ.

7 липня (прем'єри у кінотеатрах!)

Нова пригода для всієї родини від студії Illumination! Сиквел хітового мультфільму «Посіпаки» 2015 року покаже, як армія милих посіпак зустрінеться зі своїм головним босом юним Гру, який мріє стати найнікчемнішим лиходієм в історії.

Першу українську кінопрем'єру з початку повномасштабного вторгнення було створено, щоб підтримати українське кіно та бойовий настрій українців у ці важкі часи. Продовження трилогії «Скажене весілля» покаже веселе протистояння родини Середюків із новим сусідом.

Якщо ви більше любите екшен-трилери, то вам на допомогу вже поспішають Антоніо Бандерас і Джеймі Кінг, які грають найманих убивць у фільмі «Банші». Колись герой Бандераса тренував героїню Кінг, і тепер вони мають возз'єднатися, щоб зупинити кримінального боса, який бажає їхньої смерті.

8 липня

Ще одна прем'єра тижня для різного віку, цього разу від платформи Netflix! Цей мультфільм від режисера хітових анімаційних стрічок «Супер шістка» та «Ваяна» покаже захоплюючі пригоди легендарного мисливця на морських чудовиськ та юної дівчинки, які зустрінуть під час своєї подорожі чимало дивовижних істот.

А ось і цікава прем'єра для любителів серіалів. У новому драматичному серіалі від Apple зірка франшизи «Кінгсман» Терон Еджертон вирушить у в'язницю, де його герой має вивести на чисту воду небезпечного серійного вбивцю.

1655 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: