«Аватар 2»: перший погляд на нових героїнь Кейт Вінслет та Сігурні Вівер

1 липня 2022,  23:04 | Новини фільмів

Фантастичні обкладинки серпневого випуску кіножурналу Empire представляють нових героїнь культової франшизи Джеймса Кемерона «Аватар», яких грають знамениті актриси Кейт Вінслет та Сігурні Вівер.

Події пригодницької фантастики «Аватар: Шлях води», що буде першим із численних сиквелів «Аватара», познайомлять нас з новими представниками раси на'ві, корінних жителів казкової планети Пандора.

Одну з них, пірнальницю клану Меткайїна на ім'я Ронал, зіграє зірка «Титаніка» Кейт Вінслет, на чиєму рахунку є поки лише один «Оскар». Заради цієї ролі актриса навчилася затримувати подих довше, ніж на 7 хвилин, та побила рекорд Тома Круза.

І ось перший погляд на її войовничу героїню від журналу Empire:

Тим часом друга обкладинка свіжого випуску Empire розкриває, що актриса Сігурні Вівер, чия героїня доктор Грейс Огустін загинула під час подій першого фільму, тепер зіграє зовсім іншого персонажа — ще одну представницю на'ві на ім'я Кірі.

Кірі буде прийомною дочкою головних героїв франшизи Нейтірі та Джейка, у ролях яких у сиквелі повернуться Зої Салдана та Сем Вортінгтон.

Але не думайте, що нова роль Вівер виключає повернення доктора Грейс Огустін, адже вона може з'явитися у флешбеках (або взагалі воскреснути).

У сиквелі Джейку, Нейтірі та їхнім союзникам доведеться знову стати на захист планети Пандора, коли туди повертаються злі люди, які хочуть забрати її ресурси.

Прем'єра фільму «Аватар: Шлях води» відбудеться у кінотеатрах України 15 грудня.

1950 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: