«Володар перснів: Персні влади»: перший погляд на ельфів Гіль-галада та Келебрімбора

30 червня 2022,  19:33 | Новини серіалів

До прем'єри очікуваного фентезі «Володар перснів: Персні влади» залишилося майже 2 місяці, тому саме час познайомитися ближче зі ще двома важливими персонажами цього серіалу ельфами Гіль-галадом та Келебрімбором.

Спочатку ексклюзивні кадри від Fandom представили перший погляд на ельфа Келебрімбора у втіленні англійського актора Чарльза ЕдвардсаКорона», «Відьми»).

У світі Дж.Р.Р. Толкіна Келебрімбор є впливовим ельфом з роду Феанора, а також одним із творців Перснів влади, історії походження яких і буде присвячений новий серіал франшизи «Володар перснів» від Amazon.

На другому кадрі ми бачимо Келебрімбора за одним столом із молодим Елрондом, роль якого виконує Роберт АрамайоГра престолів»).

Ще один новий кадр серіалу, що з'явився в мережі сьогодні, розкрив, як виглядатиме американський актор Бенджамін ВокерПрезидент Лінкольн: Мисливець на вампірів», «У серці моря») в образі легендарного ельфа Гіль-галада, який є верховним королем ельфів-нолдор.

Гіль-галад заснував ельфійську державу Ліндон та з ельфами-нолдор брав участь в Ерегіонській війні — найважливішій битві за Середзем'я у Другу епоху, в якій вони разом із союзниками розбили військо Саурона та скинули його.

Раніше кадри серіалу показали повернення на екрани орків, слуг Саурона.

Прем'єра фентезі «Володар перснів: Персні влади» відбудеться 2 вересня.

1457 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: