Вийшов трейлер 4 сезону серіалу «Чим ми займаємося в тінях» від продюсера Тайки Вайтіті

1 липня 2022,  21:25 | Новини серіалів

Цей липень порадує всіх шанувальників Тайки Вайтіті, адже цього місяця не лише виходить на екрани кінотеатрів його супергеройський екшен «Тор: Любов і грім», а й відбудеться прем'єра нового сезону його хітового серіалу «Чим ми займаємося в тінях».

Псевдодокументальним ситком «Чим ми займаємося в тінях» є спін-оффом фільму «Реальні упирі» й показує ненудні будні трьох вампірів Нандора (Кайван Новак), Ласло (Метт Беррі) та Наді (Натасія Деметріу), їхнього вірного фамільяра Гільєрмо (Гарві Гільєн) та енергетичного вампіра Коліна Робінсона (Марк Прокш), які постійно потрапляють у різні безглузді ситуації.

У фіналі третього сезону наша п'ятірка розпалася, але трейлер четвертого сезону показує, що незабаром вони знову возз'єднаються під дахом свого старовинного особняка. І тепер їм усім разом доведеться виховувати маленького Коліна Робінсона, який помер на свій 100-й день народження, після чого переродився у вигляді немовляти (так, це був божевільний сюжетний поворот). Також у майбутніх серіях Нандор продовжить шукати своє кохання (що часто обертається катастрофою), а Надя займеться новим проєктом відкриє модний клуб.

Прем'єра нового сезону серіалу «Чим ми займаємося в тінях», де Тайка виступає виконавчим продюсером, відбудеться 12 липня. А його режисерська робота «Тор: Любов і грім» вийде в український прокат 21 липня.

1245 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: