Бред Пітт і Сандра Буллок в новому трейлері бойовика «Швидкісний поїзд» від творця «Дедпула 2» і «Джона Уіка»

24 червня 2022,  17:14 | Новини фільмів

Бред Пітт розкрив у новому інтерв'ю, що збирається закінчувати свою акторську кар'єру (але це не точно, так що рано засмучуватися). Поки що, на щастя, це ще не сталося, і вже дуже скоро він порадує нас крутим екшеном у своєму новому фільмі під назвою «Швидкісний поїзд».

Пригодницький екшен «Швидкісний поїзд» («Bullet Train») буде новим фільмом режисера хітових блокбастерів «Дедпул 2» та «Форсаж: Гоббс та Шоу» Девіда Літча, який також доклав руку до створення франшизи «Джон Уік».

Це екранізація роману авторства японського письменника Котаро Ісакі, що розповідає про різних найманих убивць, які сідають у Токіо в швидкісний поїзд і під час поїздки дізнаються, що їхні місії мають щось спільне, через що між ними починається жорстока гра на виживання.

Пітт грає тут головного героя під кодовим ім'ям Ледібаг (з англійської перекладається як «сонечко» на честь однойменної комахи, що приносить удачу). І його герою знадобиться дуже багато удачі, щоб доїхати до місця призначення живим.

Компанію йому в цій поїздці складуть Аарон Тейлор-Джонсон, Джої Кінг, Зазі Бітц, Карен Фукухара, Логан Лерман, Хіроюкі Санада, Браян Тайрі Генрі, Майкл Шеннон, Бед Банні та Ендрю Кодзі. А також новий трейлер представляє перший погляд на героїню Сандри Буллок, яка раніше була лише голосом за кадром.

Українські глядачі зможуть побачити Пітта у «Швидкісному поїзді» з 11 серпня.

2399 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: