Емілія Кларк розкрила деталі про продовження «Гри престолів» з Джоном Сноу

23 червня 2022,  22:30 | Новини серіалів

Минулого тижня Інтернет вразила новина про те, що хітове фентезі «Гра престолів» отримає продовження, де в ролі Джона Сноу повернеться актор Кіт Герінґтон. І його хороша подруга та колега по Вестеросу Емілія Кларк вже підтвердила, що це правда, а не вигадки шанувальників.

Незважаючи на те, що в серіалі Джон Сноу вбив її героїню, королеву Дейнеріс Таргарієн, чим засмутив мільйони шанувальників по всьому світу, у реальному житті Кларк та Герінґтон залишилися відмінними друзями. І Герінґтон вже поділився з нею деталями про майбутній сиквел «Гри престолів».

Про це Кларк розповіла у свіжому інтерв'ю для BBC:

[Кіт] розповів мені про це. Я знаю, що це існує. Це станеться. Серіал створює Кіт, наскільки я розумію. Він займається цим із самого початку. Тож те, що ви будете дивитися, як я сподіваюся, буде схвалено самим Кітом Герінґтоном.

Але серіал точно обійдеться без (привида) її героїні, оскільки на питання про те, чи збирається вона повернутися до ролі Дейнеріс, актриса відповіла:

Ні, я думаю, що я з цим покінчила.

Про продовження «Гри престолів», яке розробляє Герінґтон, відомо мало, але воно покаже пригоди Джона Сноу після подій серіалу.

Тим часом Кларк у майбутньому стане частиною кіновсесвіту Marvel. Вона зіграє із Семюелом Л. Джексоном у супергеройському серіалі «Секретне вторгнення».

1729 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: