«Володар перснів: Персні влади»: перший погляд на орків у майбутньому серіалі від Amazon

27 червня 2022,  16:01 | Новини серіалів

Нові кадри очікуваного фентезійного серіалу «Володар перснів: Персні влади», що базується на міфології легендарного письменника Дж.Р.Р. Толкіна, розкривають перший погляд на солдатів армії його лиходія орків, яких ми чудово знаємо за трилогіями «Володар перснів» та «Хоббіт».

Відповідно до історії Середзем'я, орків створив Моргот (чи Мелькор), перший Темний володар, під час Першої ери, наприкінці якої його повалили, і тоді на його місце прийшов Саурон. Отже, нам натякають, що серіал покаже становлення Саурона, адже його події розвиватимуться під час Другої епохи.

Тим часом продюсерка Ліндсі Вебер розкрила одну цікаву деталь, говорячи про те, що їй подобається в новому серіалі франшизи «Володар перснів»:

Там є кілька жінок-орків, які мені дуже припали до душі.

Так, вам не здалося, в серіалі дійсно з'являться жінки-орки.

І це буде далеко не єдиний сюрприз, адже нас також познайомлять і з жінками-гномами, однією з яких буде принцеса Діса, дружина принца Дуріна IV з легендарного королівства Кхазад-дум, як розкрив журнал Empire.

Побачити їх ми зможемо вже восени, адже онлайн-прем'єра першого сезону серіалу «Володар перснів: Персні влади» відбудеться 2 вересня.

1395 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: