Прем'єри тижня: «Світ Юрського періоду 3», «Людина з Торонто», «Академія Амбрелла» та комедійний серіал із Ровеном Еткінсоном

25 червня 2022,  10:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Головною кінопрем'єрою тижня, яку ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах, виступає блокбастер «Світ Юрського періоду 3», тим часом вдома онлайн-платформи порадують нас цього тижня запальним екшеном «Людина з Торонто» з Вуді Гаррельсоном та Кевіном Гартом в головних ролях, новими сезонами хітових серіалів «Академія Амбрелла» та «Світ Дикого Заходу» і не тільки.

22 червня

У новому сезоні хітового супергеройського серіалу від Netflix брати та сестри Гарґрівс потраплять в альтернативну реальність, де замість Академії "Амбрелла" існує Академія "Сперроу". І наших героїв чекає далеко не такий теплий прийом від їхніх двійників, як можна було припустити.

23 червня (тільки у кінотеатрах!)

Заключна частина культової франшизи про динозаврів, що стартувала у 1993 році, поверне на великі екрани зірок «Парку Юрського періоду» Сема Ніла, Лору Дерн та Джеффа Голдблюма і покаже, як динозаври захоплюють великий світ. Головні ролі знову зіграють Кріс Претт та Брайс Даллас Говард.

Також у четвер у повторний прокат вийшла романтична стрічка «Самба» з Омаром Сі та Шарлоттою Генсбур у головних ролях, яка розповідає зворушливу історію кохання іммігранта та соціальної працівниці. Її режисерами виступають творці хітової стрічки «1+1» Олів'є Накаш та Ерік Толедано.

24 июня

Новий комедійний екшен від режисера «Тілоохоронця кілера» Патріка Г'юза, де Вуді Гаррельсон і Кевін Гарт грають небезпечного кілера і звичайного законослухняного чоловіка, якого за нього випадково приймають. Звичайно, що все обертається веселим хаосом. Фільм повинен був вийти в кіно, але потім його викупила платформа Netflix, тож ви вже можете насолодитися цим екшеном вдома.

Комедійний серіал від Netflix із зіркою культового британського сіткому «Містер Бін» Ровеном Еткінсоном в головній ролі, де його герой грає чоловіка, який повинен доглядати шикарний особняк, коли його господарка їде у відпустку. Але там він зустрічає свого найзапеклішого ворога — настирливу бджолу.

Тим часом усім шанувальникам популярного серіалу від Netflix «Паперовий будинок», який завершився минулого року, радимо подивитися його спін-офф, який покаже ще одне неможливе пограбування, що розгортається в Кореї після завершення війни півночі та півдня.

Новий комедійний серіал від платформи Apple, де володарка чотирьох премій «Еммі» Майя Рудольф грає самовпевнену мільярдерку, яка після зради чоловіка й скандального розлучення вирішує розпочати нове життя та змінити світ за допомогою своєї благодійної організації.

26 червня

Ще одне повернення культового серіалу цього тижня! Наші улюблені герої знову боротимуться за виживання у четвертому сезоні знаменитої антиутопії, який буде «похмурою одіссеєю про долю розумного життя на Землі», де також з'явиться новий парк розваг, зроблений у стилі американської мафії 1930-х років.

Читайте також: Головні прем'єри фільмів та серіалів від Netflix, що відбудуться у червні.

15213 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: