Антоніо Бандерас та Джеймі Кінг проти Томмі Фленагана у трейлері трилера «Банші»

20 червня 2022,  21:36 | Новини фільмів

У мережі з'явився офіційний трейлер гостросюжетного екшен-трилера «Банші», головні ролі в якому виконують Антоніо Бандерас та Джеймі Кінг. Його режисером виступає Джон Кейєс, а сценаристом — Меттью Роджерс.

Стрічка «Банші» («Code Name Banshee») розказує про найману вбивцю Ділайлу на прізвисько Банші. Під час виконання нового завдання вона розуміє, що замовник теж найманець. І колись він намагався вбити її колишнього куратора, Калеба. Ділайла з’ясовує, що Калеб досі живий, і колишні колеги об’єднують зусилля, щоб з’ясувати правду та відшукати спокій.

Кінг втілює тут Ділайлу, також відому як Банші, а Бандерас грає роль її колишнього куратора та наставника Калеба. Разом їм належить битися з армією найманців, які бажають їхньої смерті.

Компанію їм у кадрі складе зірка епіка «Захар Беркут» Томмі Фленаган. Він зіграє роль головного антагоніста цієї гостросюжетної історії.

Українська прем'єра фільму «Банші» очікується 7 липня. Дубльованого трейлера поки що немає, але ловіть локалізований постер з крутим Бандерасом.

5334 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: