«Доктор Стрендж 2»: дивіться смішні невдалі дублі з Камбербетчем, Олсен та іншими

18 червня 2022,  19:50 | Новини фільмів

Let's dance! Сюжет нового супергеройського фільму від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» є дуже драматичним, але за лаштунками, як показує нове відео, його актори встигали знатно повеселитися. І потанцювати у перервах між дублями.

Закулісне відео зі зйомок нового блокбастера від Marvel, який є другим сольником Доктора Стренджа, де компанію йому складає Багряна відьма, розкриває, що Бенедикт Камбербетч просто обожнює танцювати, поки чекає початку сцени (навіть в образі зомбі-Стренджа), а Елізабет Олсен постійно сміється під час та у перерві між сценами, особливо, коли потрапляє у незручні ситуації через реквізит.

Також свої танцювальні навички у відео показують Сочіл Гомес і Рейчел МакАдамс, тим часом Камбербетч, Гомес і Бенедикт Вонг встигли за час зйомок заснувати свій реп-гурт (вважатимемо, що це тепер канон MCU).

«Доктор Стрендж 2» вийшов в український прокат 9 червня, так що ви вже можете побачити нову пригоду Стренджа, Ванди та Вонга на великому екрані. Квитки ви знайдете у нашій афіші, що постійно поповнюється.

Читайте також нашу рецензію на фільм «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», де ми в деталях розбираємо сюжет нового блокбастера Сема Реймі.

1731 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: