Вийшов трейлер нового серіалу від Amazon «Джеймс Мей: Наша людина в Італії»

18 червня 2022,  16:22 | Новини серіалів

Після успіху серіалу «Джеймс Мей: Наша людина в Японії», який вийшов у 2020 році, платформа Amazon вирішила відправити відомого британського телеведучого Джеймса Мея до... Італії. Що з цього вийшло, дивіться у новому трейлері.

Міні-серіал «Джеймс Мей: Наша людина в Італії» покаже подорож Мея вздовж та поперек однієї зі своїх улюблених країн: Італією. Починаючи з сицилійської столиці Палермо та закінчуючи Доломітовими Альпами, ця подорож перенесе його майже у всі регіони Італії. Тут будуть культура, їжа, промисловість і навіть трохи спорту, і все це відбуватиметься на тлі найприголомшливіших міських та сільських пейзажів у світі.

Як повідомляє Мей у трейлері, він «відправився в Італію, щоб розкрити секрети "la dolce vita"», що в перекладі з італійської означає «солодке життя».

Але, звичайно, у Мея не все йтиме за планом, зате нудно точно не буде.

Онлайн-прем'єра серіалу про пригоди Джеймса Мея в Італії відбудеться 15 липня.

Нещодавно Мей, який найвідоміший завдяки хітовим шоу про автомобілі «Топ Гір» та «Гранд Тур», також знявся в кулінарному шоу від Amazon «Джеймс Мей: О, кухар!». З нетерпінням чекаємо на його повернення у новому спецвипуску «Гранд Тура».

1338 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: