«Чим ми займаємося в тінях»: запальний тизер 4-го сезону розкриває його дату прем'єри

18 червня 2022,  15:04 | Новини серіалів

Приготуйтеся запалювати з улюбленими вампірами в тизері четвертого сезону хітової комедії для дорослих «Чим ми займаємося в тінях» від творця супергеройських блокбастерів «Тор: Рагнарок» та «Тор: Любов і грім» Тайки Вайтіті.

Серіал «Чим ми займаємося в тінях» слідує за пригодами трьох вампірів Нандора (Кайван Новак), Ласло (Метт Беррі) та Наді (Натасія Деметріу), які живуть разом століттями, та їхнього вірного фамільяра Гільєрмо (Гарві Гільєн), який мріє теж стати вампіром (хоча насправді походить зі стародавнього роду мисливців на вампірів).

Третій сезон шокував своїм фіналом, де спочатку помер енергетичний вампір Колін Робінсон (Марк Прокш), який згодом переродився у вигляді немовляти; потім Надя вирушила до Англії разом із Гільєрмо, поки Ласло втік, щоб дбати про маленького Коліна; а Нандор опинився сам на вокзалі, коли вони з Гільєрмо збиралися разом поїхати на його батьківщину.

На щастя, тизер майбутніх серій показує, що наша компанія знову в зборі та весело відривається в нічному клубі (разом з немовлям Коліном). Наприкінці повідомляється, що прем'єра 4-го сезону відбудеться вже 12 липня.

1064 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: