«Топ Ґан: Меверік»: дивіться ту саму сцену, де Майлз Теллер співає «Great Balls of Fire»

18 червня 2022,  11:31 | Новини фільмів

Якщо ви вже подивилися новий екшен з Томом Крузом «Топ Ґан: Меверік», то вас напевно підкорив своїм виступом там актор Майлз Теллер. Причому як акторським, так і музичним, адже він епічно виконав у кіно пісню «Great Balls of Fire», а тепер ви можете почути її повну версію.

Фільм «Топ Ґан: Меверік» є продовженням стрічки «Найкращий стрілець» («Топ Ґан»), де Круз повертається на екрани в ролі льотчика-аса ВПС США Піта «Меверіка» Мітчелла, який має тренувати команду молодих пілотів.

Одного з них, Бредлі «Півня» Бредшоу, який також є сином покійного друга Меверіка Ніка «Гуся» Бредшоу, який загинув у першому фільмі, втілює Теллер.

У «Найкращому стрільці» була своя сцена в барі, де Меверік запалював під цю пісню разом із Гусем, і сиквел вирішив відтворити цю сцену з молодим поколінням льотчиків, що призвело до епічного результату. Дивіться самі.

Ви все ще можете побачити фільм «Топ Ґан: Меверік» на великому екрані, і ми дуже рекомендуємо це зробити, якщо у вас є така можливість, оскільки цей очікуваний сиквел уже увійшов до ТОП-100 найкращих фільмів усіх часів.

Читайте також: 5 цікавих фактів про новий екшен Тома Круза «Топ Ґан: Меверік».

1960 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: