Дивіться трейлер четвертого сезону серіалу «Світ Дикого Заходу» від HBO

17 червня 2022,  18:27 | Новини серіалів

Наступного тижня, 26 червня, канал HBO порадує нас першою серією 4-го сезону науково-фантастичного серіалу «Світ Дикого Заходу», а поки що він опублікував у мережі його офіційний трейлер, де повертаються наші улюблені актори.

Новий сезон, як повідомляє його постер, пройде під наступним гаслом:

Адаптуйся або помри.

Четвертий сезон «Світу Дикого Заходу» описується як «похмура одіссея про долю розумного життя на Землі», де також з'явиться новий парк розваг, зроблений у стилі американської мафії 1930-х років.

Цього разу Еван Рейчел Вуд втілить ще одну героїню, яку звати Крістіна, і на початку трейлера вона каже, що «це історія про дівчину, яка прокидається щодня і бачить те, що не помічають інші, що зі світом щось не так, і що це її провина».

Також у майбутніх серіях повернуться Тандіве Ньютон (Мейв Міллі), Джеффрі Райт (Бернард Лоу), Тесса Томпсон (Шарлотта Гейл), Ед Гарріс (Вільям / Чоловік в чорному), Аарон Пол (Калеб Ніколс), Анджела Сарафян (Клементіна Пенніфезер) та Люк Гемсворт (Ешлі Стаббс).

Тим часом 22 липня в український прокат вийде новий супергеройський екшен від Marvel «Тор: Любов і грім», де Тесса Томпсон знову зіграє Валькірію. Там також з'явиться Люк Гемсворт у ролі актора, який грає Тора.

1458 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: