Прем'єри тижня: «Я – панда», «Камон камон», «Спайдергед» з Гемсвортом та документальний фільм про Дженніфер Лопес

16 червня 2022,  14:26 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні четвер, а значить, що на екрани українських кінотеатрів вийшли новий мультфільм від Pixar «Я – панда», драматична стрічка з Гоакіном Феніксом «Камон камон» та екшен з Ліамом Нісоном «Флешбек». А вдома цього тижня нас порадують прем'єри нового фільму з Крісом Гемсвортом «Спайдергед» та надихаючої документальної стрічки про Дженніфер Лопес.

14 червня

Документальний фільм від стримінгової платформи Netflix, який представляє особистий погляд на життя та кар'єру відомої співачки та актриси Дженніфер Лопес, поки вона підбиває перші підсумки на честь свого 50-річчя та заявляє, що не збирається зупинятися на досягнутому.

15 червня

Комедійний серіал від Netflix за участю Мелісси МакКарті та Бена Фелкоуна, які також виступають його сценаристами. Він розповідає про пригоди простого офісного працівника Кларка, який має врятувати світ.

16 червня (прем'єри у кінотеатрах!)

Новий комедійний мультфільм від кіностудії Pixar та режисерки Домі Ши розповідає про те, як 13-річна дівчинка Мейлін Лі несподівано виявляє у себе здатність перетворюватися на гігантську червону панду щоразу, коли її охоплюють сильні емоції. А з її гіперопікуючою матір'ю це відбувається досить часто.

Якщо ви любите талановитого Гоакіна Фенікса та драматичне кіно, то ця прем'єра якраз для вас. Режисер Майк Міллс представляє зворушливу історію про дядька та його племінника, які разом вирушають у подорож.

Екшен-трилер від режисера фільму «Казино Рояль» Мартіна Кемпбелла, де Ліам Нісон втілює кілера, який відмовляється виконувати чергове завдання та ступає на стежку війни зі своїми замовниками. Також у фільмі зіграла Моніка Беллуччі.

Французький драматичний трилер з П'єром Ніне та Стейсі Мартін у головних ролях. Вони грають закоханих Сімона та Лізу, які розлучаються, оскільки Сімон зв'язується з криміналом. Через кілька років Ліза виходить заміж і вирушає з чоловіком на екзотичний острів, де ховається Сімон.

17 червня

Науково-фантастичний трилер від Netflix та режисера хітового екшену «Топ Ґан: Меверік» Джозефа Косінськи, де зірка блокбастерів Marvel Кріс Гемсворт зіграє божевільного генія, що керує дуже дивною в'язницею.

Романтичний серіал від платформи Amazon Prime, що є екранізацією першого роману трилогії письменниці Дженні Хань, авторки «Усім хлопцям, яких я кохала раніше». Це історія про дівчину, яка опиняється у центрі любовного трикутника між двома братами під час одного ідеального літа.

Читайте також: Прем'єри червня: «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», «Топ Ґан: Меверік», «Морбіус» та «Світ Юрського періоду 3».

2144 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: