Дивіться український трейлер блокбастера «Тор: Любов і грім» з Гемсвортом і Портман

14 червня 2022,  16:50 | Новини фільмів

Це офіційно! Вже наступного місяця українців надихатимуть на великих екранах Тор та Жінка-Тор у супергеройському екшені від Marvel Studios та Disney «Тор: Любов і грім». А поки що дивимося його дубльований трейлер.

Кінокомікс «Тор: Любов і грім» буде четвертим сольником про пригоди бога грому Тора у втіленні Кріса Гемсворта після фільмів «Тор» (2011), «Тор: Царство темряви» (2013) та «Тор: Рагнарок» (2017). Його події покажуть, чим займався Тор після перемоги Месників над Таносом у фіналі блокбастера «Месники: Завершення» (2019).

Тоді Тор призначив Валькірію (Тесса Томпсон) королем Нового Асгарда, який вони заснували на Землі, і вирушив борознити простори всесвіту з Вартовими Галактики.

Тепер на нього чекає довгоочікуване возз'єднання зі своєю колишньою коханою Джейн Фостер (Наталі Портман), яка, на подив Тора, тепер володіє Мйольніром і має такі ж суперсили, як і він. Разом вони вирушать на Олімп, де зустрінуть Зевса (Рассел Кроу), і боротимуться з суперлиходієм Горром (Крістіан Бейл), який збирається вбити всіх богів.

Режисером четвертого сольника Тора виступає Тайка Вайтіті, який також у фільмах MCU грає роль його найкращого друга, гладіатора Корга.

Разом з релізом трейлера стало відомо, що українська прем'єра нового супергеройського блокбастера від Marvel «Тор: Любов і грім» переїхала з 7 на 21 липня.

1459 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: