Том Гіддлстон приступив до зйомок 2-го сезону серіалу «Локі»

14 червня 2022,  14:57 | Новини серіалів

Бог хитрощів готовий до нових пригод! Том Гіддлстон повернувся до TVA на першому закулісному фото другого сезону супергеройського серіалу «Локі», чиї події розвиваються в альтернативному всесвіті MCU.

На першій фотографії зі зйомок нових серій, якою поділився в Instagram оператор Ісаак Бауман, Локі знову одягнув комбінезон ув'язненого TVA, а на його шиї є нашийник, що не дає нашому богу використовувати свою магію.

Наприкінці першого сезону Сільвія (Софі Ді Мартіно) вбила «Того, хто залишається» (Джонатан Мейджерс), через що мультивсесвіт вирвався з-під його контролю, а Локі повернувся до TVA, де виявив, що Мобіус (Овен Вілсон) його не пам'ятає.

Сюжет 2-го сезону поки що тримається в суворому секреті (це ж Marvel), але ми вже з нетерпінням чекаємо на возз'єднання Локі та Сільвії та їхні нові пригоди.

У свій час ходили чутки, що Локі з'явиться в екшені «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», але вони виявилися неправдою, так що хто знає, чи повернеться ще Локі у фільмах кіновсесвіту Marvel, чи продовжуватиме сіяти хаос виключно в рамках свого серіалу.

Після Таноса: всі фільми та серіали Четвертої фази кіновсесвіту Marvel.

1138 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: