Зірка серіалу «Усі жінки – відьми» Алісса Мілано поділилася селфі в футболці у кольорах українського прапора

10 червня 2022,  14:31 | Новини зірок

Фібі Галлівелл підтримує Україну! Знаменита американська актриса Алісса Мілано, відома завдяки ролі Фібі у культовому серіалі «Усі жінки – відьми», влаштувала міні-фотосесію у синьо-жовтій футболці, щоб підтримати благодійну кампанію, що допомагає українцям, які постраждали від війни.

Зірка серіалу «Усі жінки – відьми» (або «Зачаровані») опублікувала відео зі своїми фотографіями у футболці у кольорах українського прапора у четвер на своїй сторінці у Instagram зі зверненням до своїх шанувальників підтримати благодійний проєкт, який зараз допомагає українцям:

100% прибутку від продажу кожної такої чудової української футболки від @agolde буде пожертвувано у фонд @legacyofwarfoundation.

Фонд Legacy Of War Foundation допомагає спільнотам у всьому світі, які відновлюються після конфлікту, та з початку повномасштабної війни, яку на території України розв'язала росія, цей фонд активно збирає кошти на гуманітарну допомогу для українського народу.

Мілано, яку ви також можете знати за знаменитим фільмом «Коммандос» та нещодавнім серіалом від Netflix «Ненаситна», вже давно активно підтримує Україну та розповідає правду про війну, що розв'язав путін, своїм 3,2 мільйона підписників.

Минулими вихідними вона поділилася фотографією української дівчинки із закликом підтримати фонд ЮНІСЕФ, що допомагає дітям у всьому світі:

Ця війна так багато забрала у дітей України. Жодна дитина не повинна знати такого роду страх і невпевненість.

Така підтримка в інформаційному полі є дуже важливою для України, адже росія всіма способами намагається обдурити мир та приховати свої військові злочини. Але українців підтримує весь цивілізований світ, тож свобода і правда обов'язково переможуть російський нацизм.

2015 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: