«Морбіус»: як сцени після титрів пов'язані з Людиною-павуком

8 червня 2022,  11:00 | Новини фільмів

Завтра в український прокат виходить очікуваний супергеройський горор-екшен «Морбіус» з Джаредом Лето у головній ролі, і якщо ви вже купили квитки в кіно, то не поспішайте залишати зал після перегляду, адже на вас чекають одразу дві сцени після титрів.

Обережно, якщо ви ще не дивилися фільм «Морбіус», то далі на вас чекають спойлери.

Творці «Морбіуса» дражнили глядачів його зв'язком зі світом Людини-павука ще з першого тизер-трейлера, представленого в січні 2020 року. Там був момент, де Морбіус йде вулицею повз постер з Людиною-павуком, на якому написано слово «вбивця». А також там з'явився Майкл Кітон в образі Едріана Тумса, він же суперлиходій Стерв'ятник з блокбастера «Людина-павук: Повернення додому».

Згодом ці сцени були вирізані, але у своїй першій сцені після титрів «Морбіус» таки показав Тумса, який через тріщини у мультивсесвіті, що з'явилися наприкінці блокбастера «Людина-павук: Додому шляху нема», телепортувався у світ Морбіуса. Людина-павук посадив Тумса до в'язниці, і тут він теж опинився за ґратами, але, оскільки це інший світ, де про Тумса ніхто не чув, його швидко випустили на волю, вважаючи його появу у в'язниці якоюсь дивною помилкою.

Опинившись на волі, Тумс вирішив не гаяти часу і вийшов на Морбіуса. Їхній зустрічі у віддаленому від цікавих очей місці присвячена друга сцена після титрів.

На цю зустріч Морбіус прибуває машиною, тоді як Тумс вирішує одразу продемонструвати свій костюм Стерв'ятника. Тумс звинувачує Людину-павука в тому, що опинився в чужому світі, і каже Морбіусу, що «такі як вони повинні триматися разом», на що вампір відповідає, що він «заінтригований».

Незрозуміло, звідки Тумс узяв костюм Стерв'ятника, оскільки у світ Морбіуса він прибув у тюремній робі, а у своєму рідному світі йому знадобилися іншопланетні технології чітаурі, щоб зібрати свій костюм із крилами.

Сподіваємося, що у сиквелі ми отримаємо відповідь на це питання.

Квитки на фільм «Морбіус» ви знайдете у нашій афіші.

Підтримуйте українську економіку та свій бойовий дух у ці складні часи!

Під час походу в кінотеатр не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, бережіть себе та своїх близьких. Все буде Україна!

3000 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: