Прем'єри тижня: «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», «Морбіус», «Ірма Веп», «Перше вбивство» та «Міс Марвел»

7 червня 2022,  17:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня в український прокат нарешті виходять очікувані супергеройські фільми «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» та «Морбіус», засновані на коміксах Marvel, але ми також радимо не пропустити прем'єру нового серіалу з Алісією Вікандер та драми з Адамом Сендлером.

6 червня

Загадковий міні-серіал від відомого французького режисера Олів'є Ассайаса та каналу HBO із лауреаткою премії «Оскар» Алісією Вікандер у головній ролі.

8 червня

Супергеройський серіал від Marvel та Disney+, який представить нову супергероїню кіновсесвіту MCU Камалу Хан у втіленні актриси Іман Веллані.

Спортивна драма від Netflix, де Адам Сендлер грає роль баскетбольного скаута, якому не пощастило в кар'єрі, але він отримує другий шанс потрапити в НБА, коли знайомиться з потенційною суперзіркою з Іспанії.

9 червня (прем'єри у кінотеатрах!)

Супергеройський блокбастер від Marvel, де Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) об'єднується з Багряною відьмою (Елізабет Олсен), щоб врятувати мультивсесвіт.

Супергеройський кінокомікс від Marvel та Sony, де Джаред Лето грає вченого, який під час пошуків ліків від своєї смертельної хвороби перетворюється на вампіра.

Мультфільм-казка для всієї родини про нові пригоди Попелюшки.

10 червня

Фінальний сезон хітового кримінального серіалу з Кілліаном Мерфі у головній ролі, чия прем'єра відбудеться у п'ятницю на платформі Netflix.

Новий молодіжний серіал від Netflix для шанувальників «Баффі», «Сутінків» та «Щоденників вампіра», який розповість драматичну історію кохання юної вампірки Джульєтти та юної мисливиці на вампірів Каліопи, чиї клани ворогують із початку часів.

Новий сезон науково-фантастичного серіалу від платформи Apple, події якого розвиваються в альтернативній реальності, де Радянський Союз зміг випередити США під час їхніх космічних перегонів і першим висадив людину на Місяць.

2462 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: