«Персі Джексон та олімпійці»: хто зіграє головних героїв у серіалі від Disney

4 червня 2022,  12:54 | Кастінг

Платформа Disney Plus повідомила про старт знімального процесу фентезійного серіалу «Персі Джексон та олімпійці», нової екранізації серії романів письменника Ріка Ріордана. Саме час познайомитись з його центральними акторами ближче.

Серіал «Персі Джексон та олімпійці» розповість про 12-річного хлопчика на ім'я Персі Джексон, який страждає від дислексії й одного разу дізнається, що є напівкровкою та сином грецького бога Посейдона. Незабаром Персі опиняється у центрі боротьби за владу трьох богів Зевса, Аїда та Посейдона.

Роль Персі Джексона в новому серіалі від Disney зіграє Вокер Скобелл, який кілька місяців тому втілив юну версію героя Раяна Рейнольдса в науково-фантастичному екшені від платформи Netflix «Проєкт Адам».

Головну жіночу роль у серіалі «Персі Джексон та олімпійці», роль напівкровки Аннабет, дочки Афіни та союзниці Персі, виконає акторка Леа Джеффріс.

А найкращого друга Персі, сатира Гроувера, зіграє Ар'ян Сімхадрі.

Ріордан і його дружина Беккі виступають продюсерами серіалу, тому сподіваємося, що він буде вірний першоджерелу. Перший сезон ґрунтуватиметься на першій книзі з його фентезійного циклу «Персі Джексон та Викрадач блискавок», де Зевс звинувачує Персі в тому, що він вкрав його блискавки.

Зйомки серіалу стартували 2 червня, тому його дата прем'єри поки невідома.

1994 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: