Мілла Йовович підтримала Україну в патріотичних прикрасах від українського бренду

30 травня 2022,  11:16 | Новини зірок

Щоб бути ближчою до рідної України у тяжкі часи, відома голлівудсьа акторка Мілла Йовович, яка народилася у Києві, тепер носить на шиї маленьке серце на синій та жовтій поворозочках.

Фотографією з Йовович із патріотичною прикрасою на шиї поділився у соцмережах український бренд Guzema Fine Jewelry, повідомивши, що їхня нова колекція отримала промовисту назву Freedom, тобто Свобода. Частину прибутку від продажу цих прикрас буде спрямовано на допомогу українцям у воєнний час.

Йовович, чия сім'я мігрувала з СРСР, коли їй було лише 5 років, підтримує українців із перших днів повномасштабної війни, яку росія розв'язала на території України 24 лютого. Через два дні, 26 лютого, вона написала на своїй сторінці в Instagram:

Моє серце розбите, і я шокована, доки намагаюся осмислити події цього тижня, що відбуваються на моїй батьківщині в Україні. Мою країну та мій народ бомбять. Друзі та сім'я ховаються. Моя кров і моє коріння походять як з Росії, так і з України. Я розриваюся на дві частини, спостерігаючи за жахом, що розгортається, руйнуванням країни, переміщенням сімей, навколо яких все їхнє життя лежить в обвуглених уламках.

Незважаючи на те, що актриса практично не пам'ятає свого раннього дитинства, проведеного в Україні, вона активно закликає своїх шанувальників допомагати українцям та жертвувати в благодійні організації, які займаються допомогою біженцям та постраждалим від війни. І українці за це дуже вдячні, адже лише разом ми зможемо виграти цю війну.

Читайте також: Світові кінозірки підтримали Україну: від Анджеліни Джолі до Бенедикта Камбербетча та Леонардо ДіКапріо.

1100 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: