Прем'єра тижня: в український прокат виходить фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», новий розділ Поттеріани

26 травня 2022,  21:36 | Новини фільмів

Приготуйтеся до нової подорожі до казкового світу знаменитої письменниці Дж.К. Ролінґ, яка зараз активно підтримує Україну, у пригодницькому фентезі «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», знятому режисером Девідом Єйтсом, яке ви можете побачити на великому екрані з 26 травня.

Новий розділ Поттеріани буде продовженням фільмів «Фантастичні звірі і де їх шукати» (2016) та «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» (2018), які слідували за пригодами скромного, але відважного магозоолога Ньюта Скамандера (Едді Редмейн), найкращого знавця фантастичних звірів у чарівному світі, за книгами якого потім навчалися Гаррі, Рон та Герміона.

У своєму третьому фільмі Ньют продовжить допомагати молодому Альбусу Дамблдору (Джуд Лоу), який збирає безстрашну команду з чарівників, чарівниць і одного хороброго маґлівського пекаря, щоб перешкодити темному чарівнику Ґелерту Ґріндельвальду (Мадс Міккельсен), який мріє розв'язати війну з людьми, захопити владу в магічному світі. Другий фільм показав, що Дамблдор і Ґріндельвальд поки що не можуть боротися один з одним, оскільки дали кревну клятву, але незабаром це зміниться.

Разом з Ньютом у команду Дамблдора увійдуть його найкращий друг Якоб Ковальскі (Ден Фоглер), його брат-аврор Тесей Скамандер (Каллум Тернер), професорка американської школи чарів та чаклунства Ільверморні Юлалі Гікс (Джессіка Вільямс) та асистентка Ньюта Банті (Вікторія Йєтс).

Тим часом на боці Ґріндельвальда залишаються Креденцій (Езра Міллер), який виявився Аурелієм Дамблдором, та Квіні Голдштейн (Елісон Судол). А ось у її сестри Тіни (Кетрін Вотерстон), у яку закоханий Ньют і яка раніше була головною героїнею даної франшизи-приквела, цього разу буде дуже маленька роль.

Новий розділ Поттеріани показують у кінотеатрах мовою оригіналу з українськими субтитрами. Так що це ще й чудовий шанс підтягнути свою англійську та насолодитися реальними голосами акторів.

Квитки на фільм «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» ви знайдете у нашій афіші. Будьте обережні під час походу до кінотеатру, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх рідних. Все буде Україна!

1479 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: