«Тор: Любов і грім»: перший погляд на актора Рассела Кроу в образі бога Зевса

26 травня 2022,  13:00 | Новини фільмів

Супергеройський фільм «Тор: Любов і грім» закине Тора та його друзів на Олімп, де вони познайомляться із Зевсом за версією MCU, роль якого виконає володар премії «Оскар» Рассел Кроу, відомий за культовою стрічкою «Гладіатор».

Як показав новий трейлер, у блокбастері «Тор: Любов і грім» Тор (Кріс Гемсворт), Джейн Фостер/Жінка-Тор (Наталі Портман), Валькірія (Тесса Томпсон) та Корг (Тайка Вайтіті) прибудуть на Олімп, де наш бог грому постане перед лідером олімпійських богів Зевсом.

У трейлері знайомство Тора і Зевса проходить дуже комічно Зевс зв'язує Тора магічними мотузками, оскільки бог грому прийшов до нього, замаскувавшись, після чого він за допомогою магічного клацання зриває з Тора маскування, але клацає занадто сильно, через що Тор позбавляється не тільки свого плаща, а й усього одягу.

Свої бойові суперсили Зевс ще не показував. але в тизер-трейлері він з'явився із золотою блискавкою в руках, за допомогою якої в новому трейлері Валькірія боролася із суперлиходієм Горром (Крістіан Бейл), Вбивцею богів.

І ось вам ще один цікавий факт: для Кроу це вже не перша подорож у світ супергеройського кіно. В екшені Зака ​​Снайдера «Людина зі сталі», заснованому на коміксах DC, він зіграв роль батька Супермена Джор-Ела.

Українська прем'єра нового супергеройського блокбастера від Marvel Studios «Тор: Любов і грім», режисером якого виступає Тайка Вайтіті, очікується 7 липня.

Незадовго до цього, 16 червня, в прокат вийде кінокомікс «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» з Бенедиктом Камбербетчем та Елізабет Олсен.

4043 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: