З'явився трейлер нового серіалу від HBO «Ірма Веп» із Алісією Вікандер у головній ролі

23 травня 2022,  14:41 | Новини серіалів

Прекрасна новина для всіх, хто скучив за акторкою Алісією Вікандер! Незабаром її можна буде побачити в головній ролі в міні-серіалі «Ірма Веп» від каналу HBO, який став одним із небагатьох серіалів, представлених у рамках 75-го Каннського кінофестивалю.

У серіалі «Ірма Веп» Вікандер зіграє американську кінозірку Міру, розчаровану своєю кар'єрою та нещодавнім розривом із коханою людиною. Вона приїжджає до Франції, щоб зіграти Ірму Веп у рімейку французької класики німого кіно «Les Vampires». І поки Міра готується до цієї бажаної ролі, грані між нею та героїнею, яку вона грає, поступово починають стиратися та зливатися.

Ця роль цілком може принести Вікандер номінацію на «Еммі», найпрестижнішу американську телепремію, оскільки біля керма проєкту знаходиться заслужений французький режисер Олів'є Ассайас.

Ви можете знати Вікандер завдяки байопіку «Дівчина з Данії», який приніс їй «Оскар». Вона також знялася в таких відомих фільмах, як «Ex Machina», «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», «Агенти А.Н.К.Л.», «Тюльпанна лихоманка», «Світло між двох океанів» та «Джейсон Борн» , а минулого року ви могли її побачити на великих екранах у кінострічці «Легенда про Зеленого лицаря».

Прем'єра міні-серіалу «Ірма Веп» відбудеться 6 червня.

843 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: