«Хлопаки»: трейлер фейкового блокбастера «Світанок Сімки» тролить «Лігу справедливості Зака Снайдера»

22 травня 2022,  20:59 | Новини серіалів

Кінокомпанія Vought Studios представляє найочікуваніший блокбастер року «Світанок Сімки», який ми, на жаль, ніколи не побачимо, оскільки він існує виключно у всесвіті хітового серіалу «Хлопаки». Проте його вже оцінив сам Зак Снайдер.

Пам'ятаєте той супергеройський екшен, у якому знімалися супергерої із Сімки під час подій 2-го сезону «Хлопаків»? У 3-му сезоні на нас чекає його прем'єра, напередодні якої платформа Amazon поділилася його офіційним трейлером, де світ рятують Гоумлендер (Ентоні Старр), Королева Мейв (Домінік МакЕллігот), Старлайт (Ерін Моріарті), Поїзд-А (Джессі Ашер) і Чорний Нуар (Нейтан Мітчелл).

Обов'язково дивіться трейлер до кінця, щоб побачити повернення лиходійки Грози (Ая Кеш), якій Гоумлендер каже:

Здається, це означає, що ми розлучаємось, сучка-нацистка.

Складно не помітити, що «Світанок Сімки» («Dawn of the Seven») був натхненний «Лігою справедливості Зака ​​Снайдера», і в трейлері є до цього відсилання з хештегом #ReleaseTheBourkeCut за аналогією з #ReleaseTheSnyderCut, за допомогою якого фанати Снайдера просили студію Warner Bros. зробити реліз його режисерської версії «Ліги справедливості».

Снайдер це оцінив і написав у Twitter:

Вітаю режисера Бурка. З нетерпінням чекаю, коли побачу втілення твого видіння.

На честь релізу трейлера Ентоні Старр (Гоумлендер) поділився посиланням на офіційний сайт фільму «Світанку Сімки» (так, Amazon настільки заморочилися в цьому плані): https://www.dawnoftheseven.com/.

Прем'єра 3-го сезону серіалу «Пацани» відбудеться 3 червня.

1555 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: