З'явився трейлер фільму «Spiderhead» з Крісом Гемсвортом та Майлзом Теллером

17 травня 2022,  20:20 | Новини фільмів

Готові до шаленої подорожі? Кріс Гемсворт, відомий за роллю супергероя Тора, грає загадкового вченого, який проводить дивні досліди на людях, у трейлері нового трилера «Spiderhead», який вийде влітку на платформі Netflix.

Науково-фантастичний трилер «Spiderhead» буде адаптацією розповіді Джорджа Сандерса «Escape From Spiderhead», опублікованої в журналі The New Yorker. Його сюжет розповідає про двох ув'язнених, між якими виникає певний зв'язок, поки вони борються зі своїм минулим в ультрасучасній в'язниці, керованій блискучим візіонером, який експериментує на своїх підопічних за допомогою наркотиків, що змінюють свідомість.

Цих двох ув'язнених у центрі подій фільму втілюють зірка франшизи «Дівергент» Майлз Теллер та зірка супергеройського екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квінн» Джерні Смоллетт.

Тим часом Гемсворт грає роль керуючого в'язниці.

Режисером цього амбітного проекту став Джозеф Косинські, який зняв «Трон: Спадщина», «Світ забуття», «Вогнеборці» та «Топ Ґан: Меверік». Його сценаристами є Ретт Різ і Пол Вернік, які написали хітові блокбастери «Дедпул» та «Дедпул 2».

Онлайн-прем'єра фільму «Spiderhead» відбудеться рівно за місяць, 17 червня.

953 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: