Нові фото «Доктора Стренджа 2» розкривають костюм супергероїні Шарліз Терон

18 травня 2022,  13:03 | Новини фільмів

Актриса Шарліз Терон поділилася у соцмережах ексклюзивними фотографіями зі зйомок супергеройського екшену «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», де вона з'явилася в образі могутньої чарівниці Клеї Стрендж.

У своєму другому сольнику від Marvel Studios Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) об'єднається з Вандою Максімофф (Елізабет Олсен), яка нещодавно стала Багряною відьмою, щоб врятувати мультивсесвіт від руйнування.

Під час подій фільму «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» зустрінеться з різними версіями самого себе з інших всесвітів, а також познайомиться з новими персонажами MCU. І однією з них буде Клеа Стрендж, яка з'явиться в камео на одній зі сцен після титрів.

На цю роль запросили Шарліз Терон, і нові фото зі зйомок дозволяють детально розглянути її фантастичний костюм, створений у чорних і фіолетових тонах, як і її яскравий макіяж. Образ Клеї завершує довге платинове волосся.

У коміксах Marvel Клеа є могутньою чарівницею з Темного виміру, де живе Дормамму, а також дружиною Доктора Стренджа. Так що вона, напевно, повернеться в наступній пригоді нашого мага «Доктор Стрендж 3».

Українська прем'єра кінокоміксу «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», режисером якого став Сем Реймі, через війну переїхала на 16 червня.

1230 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: