Дивіться новий трейлер 3 сезону хітового серіалу «Хлопаки» за участю Дженсена Еклса

16 травня 2022,  22:14 | Новини серіалів

Ми вже давно з величезним нетерпінням чекаємо, коли побачимо зірку серіалу «Надприродне» Дженсена Еклса в третьому сезоні супергеройського божевілля під назвою «Хлопаки», і його офіційний трейлер показує його персонажа Солдатика в дії.

У фіналі 2-го сезону «Хлопаків» Гоумлендера (Ентоні Старр) вдалося посадити на короткий повідець за допомогою шантажу Королеви Мейв (Домінік МакЕллігот), але ми чудово розуміємо, що це лише питання часу, коли лідер Сімки знову виявить свою кровожерливу натуру.

Тим часом Мейв пропонує Бутчеру (Карл Урбан) стати супером, щоб зрівняти свої шанси в новому поєдинку з Гоумлендером... І, як не дивно, Бутчер погоджується.

Так що тепер він не тільки стрілятиме дотепами, а ще й лазерами з очей. Сімці не позаздриш.

Нижче ви можете побачити, що герой Еклса буде далеко не єдиним супергеройським поповненням майбутнього сезону. Новий постер розкриває ще кілька супергероїв, з якими зіткнуться Хлопаки цього літа.

Серед них можна побачити нову супергероїню Багряну графиню (Лорі Голден).

Відомо, що перша серія майбутнього сезону отримала назву «Payback» («Відплата» або «Помста») на честь цієї супергеройської команди з Солдатиком з минулого, які були попередниками Сімки та боролися у часи Другої світової війни.

Не забувайте ще й про підступну конгресвумен Вікторію Ньюмен (Клаудія Дурміт), яка розкрила своє криваве обличчя і на яку тепер працює Г'юї (Джек Квейд).

Прем'єра 3-го сезону серіалу «Хлопаки» відбудеться 3 червня.

1292 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: