Марго Роббі стане піраткою Карибського моря

16 травня 2022,  14:43 | Кастінг

Кіностудія Disney вже працює над новим фільмом франшизи «Пірати Карибського моря», головну роль у якому виконає номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі.

Оскільки Джонні Депп офіційно підтвердив, що більше не повернеться на екрани в образі капітана Джека Спарроу з хітової пригодницької франшизи «Пірати Карибського моря», студія Disney зараз шукає інші способи продовжити свою популярну історію про піратів і допоможе їм у цьому Марго Роббі.

Про розробку такого проекту із зіркою «Загону самогубців» у головній ролі повідомив продюсер Джеррі Брукхаймер в рамках промо-туру свого нового бойовика «Топ Ґан: Меверік», пише британська газета The Times.

Спін-офф «Піратів Карибського моря» за участю Роббі знаходиться на стадії написання сценарію, тому деталі про його сюжет та її героїню тримаються в таємниці (адже сценарій може бути потім переписаний). Але перспектива побачити Роббі за штурвалом корабля на кшталт «Чорної перлини» дуже інтригує.

Наразі актриса зайнята зйомками сатиричної комедії «Барбі», яку знімає режисерка Грета Гервіг. Перший погляд на неї в образі знаменитої ляльки було представлено у квітні. Прем'єра фільму очікується у 2023 році.

1173 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: