ТОП-10 найочікуваніших фільмів Marvel та DC

13 травня 2022,  18:15 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Популярний сайт про кіно IMDb постійно стежить за тим, на сторінки яких фільмів його користувачі заглядають найчастіше, щоб дізнатися про них щось нове. І на основі цих даних він представив десятку найочікуваніших супергеройських екшенів від Marvel та DC, які вийдуть у кіно цього та наступного року.

Повідомляється, що саме на сторінки даних супергеройських фільмів, що потрапили до цього рейтингу, на сайті IMDb щомісяця заходить найбільша кількість користувачів (а їх вже понад 200 мільйонів).

1. «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» — 5 травня 2022 року

Другий сольник могутнього мага Доктора Стренджа (Бенедикт Камбербетч) обіцяє перевершити своїми сюрпризами блокбастер «Людина-павук: Додому шляху нема». У ньому Стрендж зустрінеться з іншими версіями себе та об'єднається з Багряною відьмою (Елізабет Олсен), щоб врятувати мультивсесвіт.

2. «Флеш» — 23 червня 2023 року

Сольний фільм про пригоди найшвидшого супергероя з коміксів DC Баррі Аллена (Езра Міллер) покаже повернення актора Майкла Кітона в образі Бетмена та представить Супергьорл, кузину Супермена, у втіленні Саші Калле. А також познайомить нас з іншим Флешем (або Флешами).

3. «Тор: Любов і грім» — 7 липня 2022 року

Четвертий сольник про пригоди бога грому Тора (Кріс Гемсворт) розповість про його подорожі разом зі Стражами Галактики та представить Джейн Фостер (Наталі Портман) у ролі супергероїні Жінки-Тор. О, і не варто забувати про зустріч Тора з суперлиходієм Горром (Крістіан Бейл), також відомим як Вбивця богів.

4. «Чорний Адам» — 21 жовтня 2022 року

Двейн Джонсон довго шукав для себе потрібну супергеройську роль, поки нарешті не знайшов її в особі Чорного Адама. Це дуже могутній персонаж із коміксів DC, який прожив не одну тисячу років, і у своєму першому сольнику він зіткнеться з Товариством справедливості Америки, новою суперкомандою від DC.

5. «Чорна пантера 2: Ваканда назавжди» — 11 листопада 2022 року

На жаль, ми більше не побачимо в ролі Чорної пантери незрівнянного Чедвіка Боузмана, який помер після довгої боротьби з раком у 2020 році, але історія відважних героїв та героїнь приголомшливої ​​країни Ваканди, багатої на вібраній та передові технології, продовжиться.

6. «Людина-павук: Навколо всесвіту 2» — 2 червня 2023 року

Пригоди Майлза Моралеса (Шамеїк Мур), Людини-павука з іншого всесвіту, продовжаться у сиквелі хітового мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту», який отримала премію «Оскар». Щоб захистити свій світ (та інші світи), він знову об'єднається з іншими Павуками, включаючи Жінку-павук (Гейлі Стайнфелд).

7. «Аквамен 2» — 16 грудня 2022 року

Перший екшен про пригоди Аквамена (Джейсон Момоа) виявився для DC та Warner Bros. справжнім хітом, тому планка очікувань від сиквела досить висока. Сподіваємося, що режисер Джеймс Ван її виправдає, і друга підводна пригода Артура Каррі буде не менш видовищною.

8. «Вартові Галактики 3» — 5 травня 2023 року

Після фільму «Тор: Любов і грім» Пітер Квілл (Кріс Пратт) та його дивакувата сімейка супергероїв повернуться на екрани для своєї фінальної пригоди. Джеймс Ганн обіцяє багато сліз та зворушливих моментів із нашими улюбленими героями, і одного року якраз має вистачити, щоб ми змогли підготуватися до цього морально.

9. «DC Ліга СуперУлюбленців» — 28 липня 2022 року

Другий мультфільм у даному рейтингу розповість про пригоди суперпса Крипто (його озвучує зірка «Чорного Адама» Двейн Джонсон), найкращого друга Супермена. Коли Супермена та інших членів Ліги справедливості викрадає підступний лиходій, Крипто збирає свою суперкоманду з відважних та веселих тварин, щоб урятувати супергероїв та весь світ на додачу.

10. «Бетгьорл» — 2022 рік

Даний кінокомікс представить нову супергероїню Барбару Гордон/Бетгьорл у втіленні актриси Леслі Грейс, яка стоїть на варті порядку в Ґотемі. У подіях цього фільму також візьме участь Бетмен Майкла Кітона (він прямо нарозхват зараз у DC).

Який із цих супергеройських фільмів ви чекаєте найбільше?

3737 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: