«Чорний Адам»: Двейн Джонсон позує в супергеройському костюмі на новому фото зі зйомок блокбастера від DC

12 травня 2022,  17:11 | Новини фільмів

Щоб відзначити напружений тиждень виробництва супергеройського фільму «Чорний Адам», де він виконує головну роль, Двейн Джонсон вирішив порадувати своїх шанувальників новою фотографією, що дає змогу детальніше роздивитися його суперкостюм.

Опублікувавши фото зі зйомок «Чорного Адама» у Twitter, Джонсон написав, що дуже зріднився зі своїм антигероєм з кіновсесвіту DC:

Напружений тиждень виробництва фільму «Чорний Адам».
Протягом усієї своєї кар’єри я мав честь грати різних чудових (веселих) персонажів, але жоден з них не говорить з моєю ДНК більше, ніж цей антигерой, відомий як людина в чорному, Тет Адам.

У новому блокбастері від DC Скеля втілює Чорного Адама, який майже 5000 років тому був наділений всемогутньою силою єгипетських богів — і так само швидко був ув'язнений. Звільнившись від своєї земної гробниці, Чорний Адам готовий познайомити сучасний світ зі своєю унікальною формою справедливості.

Також у подіях екшену візьме участь відома команда супергероїв із коміксів DC, яка називається Товариство справедливості Америки.

Раніше прем'єра супергеройського фільму «Чорний Адам», який знімає Жауме Кольєт-Серра, була запланована на літо, але нещодавно її перенесли на 20 жовтня, оскільки роботу над фільмом все ще не закінчено.

1334 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: