Загадковий тизер серіалу «Світ Дикого Заходу» повідомляє дату прем'єри його 4 сезону

10 травня 2022,  21:33 | Новини серіалів

Поки всі обговорюють новий трейлер серіалу «Дім дракона», канал HBO вирішив повідомити, що перед поверненням до Вестероса він готує нам чергову подорож до антиутопічного майбутнього з новим сезоном серіалу «Світ Дикого Заходу».

Тизер-трейлер 4-го сезону показує повернення наших улюблених героїв Долорес (Еван Рейчел Вуд), Мейв (Тандіве Ньютон), Калеба (Аарон Пол), Бернарда (Джеффрі Райт), Шарлотти (Тесса Томпсон), Ешлі (Люк Гемсворт) та, звичайно ж, Чоловік у чорному (Ед Гарріс), а також представляє перший погляд на їхні майбутні пригоди.

Замість слів та діалогів у тизері грає відома пісня Лу Ріда «Perfect Day» («Ідеальний день»). Вона здається досить позитивною, але наприкінці цієї пісні неодноразово повторюється рядок: «You're going to reap just what you sow», що в перекладі означає «Що посієш, те й пожнеш». Напевно, це є попередженням для героїв серіалу.

І це попередження не варто ігнорувати, оскільки в майбутньому сезоні буде багато крові. Дуже багато крові. У тизері закривавлений Калеб повзе геть від андроїда, Чоловік в чорному повертається до своїх старих звичок, а також тут є дуже моторошний момент з дівчиною з розколотою головою, з якої вилітають бджоли.

Наприкінці тизер розкриває, що «Світ Дикого Заходу» повернеться із новими серіями 26 червня. Сподіваємось, що це буде мінімум 8 нових серій, як минулого сезону.

1049 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: