«Побачення в Парижі»: у прокат виходить романтичний фільм із Береніс Бежо

10 травня 2022,  20:12 | Новини фільмів

Готові провітрити голову і на півтори години втекти до Парижа? Цього тижня, 12 травня, в український прокат виходить романтична драма «Побачення в Парижі» («Il materiale emotivo»), яку було знято спеціально для цього.

Стрічка розповідає про серйозного чоловіка на ім'я Вінченцо, який присвячує весь час своїй книгарні в Парижі та дочці Альбертіні. Але одного разу в його маленький світ вривається весела та ексцентрична Іоланда. Зачарований її життєвою енергією чоловік знову починає відчувати емоції, які він надто довго пригнічував і які змусять його засумніватися у своєму меланхолійному та чомусь застиглому способі життя.

Режисером, сценаристом та виконавцем ролі Вінченцо виступає Серджо Кастеллітто. Тим часом роль Іоланди виконує знаменита французька актриса Береніс Бежо, яка була номінована на «Оскар» за фільм «Артист».

Доньку головного героя Альбертіну грає Матільда Де Анджеліс.

Також з 12 травня в українських кінотеатрах можна буде переглянути супергеройський екшен «Бетмен», бойовик «Гра тіней» та оскароносну драму «Белфаст».

Будьте обережні під час походу в кінотеатр, не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх близьких. Все буде Україна!

912 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: