Ксенія Мішина подякувала українським матерям: «Мамо — я не знаю сильнішого слова у цьому світі»

9 травня 2022,  17:02 | Новини зірок

У День Матері відома українська актриса Ксенія Мішина, яку ви можете знати за хітовим серіалом «Кріпосна», поділилася милою фотографією зі своїм сином Платоном та подякувала матерям України за їхню силу та стійкість під час повномасштабної війни, що продовжується вже третій місяць.

Зірка «Кріпосної», яка родом із Криму, захопилася вчора в Instagram сміливістю українських матерів, які вже 74 дні борються за життя своїх дітей:

Мама я не знаю сильнішого слова у цьому світі. Я не знаю, що може бути сильнішим за мамине кохання, захист, сміливість. Сьогодні 74 день, коли мами нашої країни відчайдушно борються за життя та майбутнє своїх дітей. 74 день, коли мільйони мам нашої країни не поряд зі своїми чоловіками. Хтось на території України під постійною загрозою життю, хтось за кордоном у повній невідомості, але все з однаковими страхами та молитвами за майбутнє своєї країни.

Актриса зазначила, що цьогорічний День Матері має особливий сенс, і висловила українським матерям слова підтримки та подяки за їхню щохвилинну працю:

Цього року це справді особливий день. День, коли я хочу подякувати всім мамам нашої країни за велич жінки-матері, за їхнє внутрішнє усвідомлення свого стрижневого призначення на землі, за міцність духовності, за мужність і терпіння, за ніжність і м'якість материнського серця. З Днем Матері, Україно! Сил нам!

У березні на екрани кінотеатрів мала вийти романтична комедія «Сусідка», де Мішина виконала головну жіночу роль, але, на жаль, прем'єра фільму переноситься на невизначений час через війну. Але ми обов'язково подивимося його після перемоги. Все буде Україна!

1012 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: