Шарліз Терон підтримала українців: «Всі мої думки з хоробрими людьми України»

7 травня 2022,  23:21 | Новини зірок

Відома американська акторка та лауреатка премії «Оскар» Шарліз Терон захопилася відвагою українців перед лицем російської військової агресії та поділилася корисним відео про першу допомогу під час поранень, яке записали актори медичного серіалу «Гарна Сем» на чолі з Софією Буш.

Терон виразила свою теплу підтримку українцям у соцмережах наприкінці квітня:

Останні 2 місяці, як і у всіх вас, всі мої думки з хоробрими й витривалими людьми України, які переживають незбагненну трагедію і травму. Дуже багато людей опиняються в таких ситуаціях, в яких не повинна опинитися жодна людина.

А також вона поділилася соціальним роликом з акторами нового серіалу «Гарна Сем», який вони записали спеціально для українців, щоб допомогти врятувати більше життів, навчивши людей прийомам першої допомоги:

Мої друзі створили цей соціальний ролик для народу України, щоб допомогти навчитися простим методам, як зупинити кровотечу з рани. Давайте передамо це на мобільні телефони та в руки всім, кому це може знадобитися.

Ви можете подивитися це відео за посиланням.

Така підтримка на світовій арені дуже важлива для України, адже американські актори мають величезну аудиторію, якій вони доносять правду про війну, допомагаючи українцям не лише морально, а й на інформаційному фронті в умовах інформаційної війни з рф, яка намагається приховати свої військові злочини в Україні.

Наразі Терон зайнята зйомками у блокбастері «Форсаж 10», де повернеться у ролі лиходійки Сайфер. А вже незабаром на платформі Netflix відбудеться прем'єра фентезі «Школа Добра і Зла», де вона виконає роль чарівниці.

1378 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...