Вийшов трейлер екшену «Топ Ґан: Меверік» із Томом Крузом у форматі IMAX

8 травня 2022,  15:14 | Новини фільмів

Новий пригодницький бойовик «Топ Ґан: Меверік», де Том Круз грає відважного льотчика-винищувача, був знятий спеціально з розрахунком на те, щоб глядачі побачили його на величезному екрані IMAX, і свіжий трейлер це наочно підтверджує.

Події сиквела розвиватимуться через 35 років після подій фільму «Найкращий стрілець» («Топ Ган»), що вийшов на екрани у 1986 році та став проривом для кар'єри Круза. Актор повернеться в образі льотчика-аса ВМС США Піта Мітчелла, відомого під позивним Меверіком. І тепер він має зайнятися підготовкою нового покоління пілотів.

В образі льотчика Тома «Айсмена» Казанські, давнього противника Меверіка, повернеться Вел Кілмер, а головну жіночу роль зіграє Дженніфер Коннеллі.

Режисером сиквела виступає Джозеф Косинські, який зняв хітову наукову фантастику з Крузом «Світ забуття» та стрічку «Трон: Спадок».

Українську прем'єру фільму «Топ Ґан: Меверік» було заплановано на 26 травня, але її можуть перенести у зв'язку з війною, яку на території України розв'язала росія. Тим часом вже наступного тижня в кіно вийде довгоочікуваний «Бетмен», тож і прем'єра нового бойовика з Томом Крузом не за горами.

1667 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: