«Дім дракона»: перший трейлер та персональні постери спін-оффа «Гри престолів»

5 травня 2022,  20:00 | Новини серіалів

Шанувальники серіалу «Гра престолів» та творів письменника Джорджа Р.Р. Мартіна, кидайте все й біжіть сюди, оскільки американський канал HBO щойно поділився в мережі епічним тизер-трейлером свого нового фентезі про Вестерос під назвою «Дім дракона».

Фентезійний серіал «Дім дракона», чиї події розвиватимуться за 200 років до Війни п'яти королів у «Грі престолів», коли Вестеросом правив дім Таргарієнів, наїзників драконів. У центрі його подій буде король Візеріс I Таргарієн (Педді Консідайн) та його старша дочка від першого шлюбу Рейніра Таргарієн (Міллі Олкок/Емма Д’Арсі), яку він проголосив своєю спадкоємицею.

Але ця ситуація не влаштовує нову дружину короля Алісенту Гайтавер (Олівія Кук) та її батька Отто Гайтавер (Ріс Іванс), який є Десницею короля, адже вони мріють про те, щоб влада після смерті Візериса перейшла до її дітей.

Також ключову роль у серіалі відіграє молодший брат короля, принц і досвідчений воїн Деймон Таргарієн (Метт Сміт), який є для Рейніри дядьком.

Разом з перерахованими вище героями по персональному постеру, які ви можете розглянути нижче, отримали видатний мореплавець Корліс Веларіон (Стів Туссен), відомий як Морський змій, та його дружина Рейніс Веларіон (Ів Бест), двоюрідна сестра Візеріса, вона ж «Майже королева», яка повинна була сісти на Залізний трон замість нього, але її кандидатуру не підтримали через те, що вона жінка. У трейлері вона попереджає Рейніру про те, що її може спіткати така сама доля. Але Рейніра має намір боротися до останнього.

Компанію їм під час подій громадянської війни Таргарієнів складуть Місарія (Соноя Мідзуно), радниця і коханка Деймона, та майстерний фехтувальник Крістон Коль (Фаб'єн Франкель), відомий як Творець Королів.

Прем'єра серіалу «Дім дракона» відбудеться наприкінці літа, 21 серпня.

1652 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: