Дивіться фінальний трейлер блокбастера від Marvel «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» з Камбербетчем та Олсен

5 травня 2022,  16:34 | Новини фільмів

Мультивсесвіт божевілля чекає! Фінальний трейлер супергеройського екшену «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля», яким сьогодні на честь світової прем'єри поділилася студія Marvel, згадує непростий шлях Доктора Стренджа та Багряної відьми до їхньої спільної пригоди, а також показує багато нових моментів.

Другий сольник Доктора Стренджа, талановитого хірурга, що став могутнім магом, покаже, як він об'єднується з Вандою Максімофф, яка перетворилася на Багряну відьму, могутню сутність, що володіє магією хаосу, щоб врятувати мультивсесвіт від руйнування.

У фінальному трейлері Ванда каже Стенджу:

Ти порушуєш правила і стаєш героєм. Я порушую правила і стаю лиходійкою. Хіба це справедливо?

У ролях Доктора Стренджа та Багряної відьми на екрани повертаються Бенедикт Камбербетч та Елізабет Олсен. Камбербетч з перших днів війни активно підтримує Україну та готується прийняти у себе вдома українських біженців.

Режисером фільму виступає незрівнянний Сем Реймі, який у 2000-х зняв трилогію про супергероя Людину-павука у втіленні актора Тобі Магуайра.

Нижче ви знайдете новий арт-постер блокбастера, який показує Ванду на тлі зруйнованого світу та Стренджа у компанії його двох варіантів з інших всесвітів.

Через війну українську прем'єру кінокоміксу «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» було перенесено з 5 травня на 16 червня. З нетерпінням чекаємо на перемогу, щоб побачити новий шедевр від Marvel на великому екрані. Все буде Україна!

1196 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: